Fuksivastaavan terveiset

Tässä pikainen esittely meidän hallituskauden 2020 fuksivastaavasta!

 

fuksivastaava

Heippa<3

Minun nimi on Nora ja toimin fuksivastaavana meidän uusille varhaiskasvatuksen opiskelijoille. Olen toisen vuoden opiskelija ja tällä hetkellä toimin ensimmäistä hallituskauttani lastareiden hallituksessa. Hain vakalle koska minun unelma-ammatti on pienestä asti ollut ”tarhatäti” eli oikein sanottuna varhaiskasvatuksen opettaja. Olen aina rakastanut lapsia, minulla on kova hoivavietti ja minua kiinnostaa myös lapsen kasvu ja kehitys. Koen, että tämä on yksi maailman tärkeimmistä ammateista. Opinnot ovat olleet mukavia, monipuolisia ja yksi parhaita asioita meillä on hyvä yhteishenki! Harrastan mm. tanssia, teatteria, lenkkeilyä, valokuvaamista ja näitä kaikkia saan varmasti toteuttaa myös päiväkodissa jossain muodossa.

Minun tehtävä on huolehtia yhdessä pienryhmäohjaajien kanssa, että teillä on mukava ja turvallinen olo päästä mukaan opiskeluihin sekä saada Oulun yliopisto tutuksi. Haluamme, että jokainen löytää oman paikkansa, saa tietoa tärkeistä asioista sekä pääsee mukaan ainejärjestöjen tapahtumiin. Haluankin painottaa, että minulle voi tulla kertomaan iloja ja huolia ihan milloin vain, läpi opiskelujen ajan! Pyrin auttamaan teitä parhaan osaamiseni mukaan. Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla nreku19@student.oulu.fi, instagramin DMssä tai sitten nykäistä hihasta lipastolla:)

Pienryhmäohjaajista eroan siis sillä tavalla, ettei minulla ole omaa ryhmää vaan toimin hallituksessa vähän laajemmin, siis teidän kaikkien uusien fuksien kanssa! Minusta on ihanaa päästä elämään fuksivuosi uudestaan teidän kanssa ja tutustumaan lisää. Toivon kaikille ihanaa, antoisaa ja hauskaa fuksivuotta! Ja vielä kerran paljon onnea opiskelupaikasta<3

Syksyn tapahtumista en tällä hetkellä osaa vielä sanoa tarkkaan juuri mitään, mutta pyrimme huolehtimaan, että saatte kaiken oleellisen tiedon ajoissa.

Ps. Ihanaa, että oot päätynyt lukemaan meidän blogia! Toivottavasti täältä löytyi hyödyllistä tietoa ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin:)