Pienryhmäohjaajat

Tässä pikaiset esittelyt meidän syksyn 2021 pienryhmäohjaajista!

A -ryhmä

BA741E74-78C6-4BF2-84DE-7D5AE6203D86

Vasemmalla: Heippa! Oon Jemina ja opiskelen toista vuotta vakalla. Harrastan kesäisin vaellusta ja talvisin hiihtoa. Rakastan ylipäänsä kaikkia ulkoaktiviteetteja. Teen vapaaehtoistyötä lasten parissa, jonka myötä löysin oman unelma ammattini, johon nyt opiskelen. Parasta vakalla on monipuoliset ja käytännönläheiset opinnot, sekä tietenkin opiskelukaverit ja monet tapahtumat. Odotan jo innolla syksyä ja teidän uusien fuksien tapaamista! Onnittelut opiskelupaikasta ja tsemppiä fuksivuodelle!

Oikealla: Heips! Mie oon Iida-Lotta, kaikkien kesken Iidis. Kesän jälkeen lähtee toinen vuosi vakalaisena! Oon 23 vuotta vanha rempseä ja iloinen tyllerö. Tuun alunperin Rovaniemeltä, mutta suurimman osan elämästä oon asunu Torniossa. Nyt Oulussa oon asustellut kohta 4 vuotta. 🙂 

B -ryhmä 

89C96D99-1526-467F-80C0-3022BE7CEFC8

Vasemmalla: Heissan! Oon Essi, 23- vuotias ja syksyllä kolmatta vuotta aloitteleva varhaiskasvatuksen opiskelija.

Lukion jälkeen hain muutaman vuoden lääkikseen, mutta jossain vaiheessa huomasin, ettei sinne tarvittavien aineiden opiskelu motivoinut tarpeeksi. Välivuosien aikana olin sekä työkokeilussa päiväkodissa että au pairina Australiassa, ja koska olen aina nauttinut lasten kanssa puuhailusta, vahvistivat nämä kokemukset kipinää hakea opiskelemaan varhaiskasvatusta. Ja on kyllä tuntunut omalta alalta! Etenkin teorian ja käytännön kulkeminen rinnakkain elävöittää ja monipuolistaa opintoja.

Vapaa-aikanani nautin kirjojen lukemisesta sekä ryhmäliikuntatunneista, etenkin lavatanssijumpasta ja latinalaisista tansseista. Olen harrastanut vuosia myös israelilaisia kansantansseja, mutta koronan vuoksi niistä on nyt ollut taukoa.

Pienryhmäohjaajana haluaisin auttaa sinua kiinnittymään opintoihin ja yliopistomaailmaan mahdollisimman hyvin, ja mahdollistaa monipuolisen tutustumisen toisiin opiskelijoihin!

Onnittelut vielä opiskelupaikasta kaikille uusille varhaiskasvatuksen fukseille, odotan innolla tapaamistanne syksyllä! 😊

Oikealla: Heippa! Mie olen Saara 😊 Oon 22-vuotias ja syksyllä miulla alkaa toisen vuoden vaka opinnot. Mie olen asunut Oulussa nyt 3 vuotta ja oon tykännyt tosi paljon! 😎 Harrastan normaalisti salibandya, mutta koronan vuoksi ollut sekin tauolla. Lähdin vakalle puolivahingossa, mutta en kadu hetkeäkään. Ollut aivan huippua ja en malta odottaa, että pääsisi pitkän etävuoden jälkeen näkemään teitä fukseja ja jossain määrin lähiopetukseenkin. Jos miut tunnistaa Lipastolla (yliopistolla) tai missä vaan niin saa tulla nykäseen hihasta ja kysymään apua tai muuten vaan höpöttelemään 😊 Tervetuloa te kaikki meidän ihanat fuksit vakalle ja tutustumaan meidän proiden kanssa sitten syksyllä Ouluun ja yliopistoelämään 😊 Kivaa kesää kaikille! 😊

C -ryhmä

IMG-0914

Vasemmalla: Heippa! Mie olen Hanna, 21v. ja syksyllä alkaa toinen vuosi vakalla. Kotoisin olen Kolarista ja asunut nyt vuoden verran Oulussa. Vakalle päädyin ehkä hieman sattumalta, mutta nyt ekan vuoden jälkeen voin todeta, että oli oikea valinta. Odotan jo innolla syksyä, että pääsen tutustumaan teihin uusiin fukseihin! Onnea vielä jokaiselle opiskelupaikasta ja tervetuloa Oulun yliopistoon!

Oikealla: Moikka! Mää oon Noona, 21v. ja syksyllä toisen vuoden opiskelija vakalta. Oon asunu Oulussa nytte kaks vuotta ja ennen sitä matkustellu ympäri maailmaa. Vuoden au pairina olon innoittamana päätin hakkee vakalle. Ensimmäisen mahtavan vuojen jälkee en malta oottaa syksyä ja teidän uusien fuksien tapaamista. Tervetuloa ja tsemppiä kaikille opintoihi!

D -ryhmä

IMG-0915

Vasemmalla: Hei! Oon Meri 20v, Kokkolasta lähtösin, mutta opintojen perässä viime syksynä tie vei Ouluun! Syksyllä alkaa toinen vuosi opintoja, jotka ollut tähänasti mielenkiintosia ja erittäin monipuolisia. Ensimmäisen vuoden alotus tulee tuntumaan totaaliselta aivojen ylikuormittumiselta, joten muistetaan ottaa asia kerrallaan, kaikki kyllä selkenee😎. Jos tulee ikinä jotain kysyttävää niin viestiä saa laittaa ja hihasta nykiä! Pidetään yhessä mukava vuosi ja otetaan ilo kunnolla irti!

Oikealla: Moikka :) Oon Veera. Oon 21-vuotias ja oon asunut Oulussa koko lyhyehkön elämäni. Mullakin alkaa syksyllä yliopiston toka vuosi, jota oottelen jo innolla. Toivottavasti päästään tulevana lukuvuotena enemmän kampukselle! Juttelen mielelläni, joten mikäli herää kysymyksiä tai haluttaa vaan jutella niin mun puoleen voi kääntyä millon vain.

E -ryhmä

EDDFAE28-5B6F-4213-896D-EE31D3F74966

Vasemmalla: Heippa! Mä oon Senni ja opiskelen toista vuotta vakalla. Oon kotoisin Seinäjoelta ja muutin tänne Ouluun viime syksynä. Tähän asti opinnot vakalla on ollut tosi mielenkiintoisia ja käytännönläheisiä. Parasta on kuitenkin ollut opiskelukaverit. Mulle saa aina tulla juttelemaan jos on jotaki mielen päällä. Ootan jo innolla että päästään näkemään teidät uudet fuksit 🤩

Oikealla: Moikka! Mää oon Emma, 20 vuotias ja Kemistä kotosin. Nyt syksyllä mulla alkaa toinen vuosi vakalla. Vakalla opiskelussa parasta on monipuolisuus, kun perinteisten luentojen lisäksi pääsee esimerkiksi draama-, kuvis- ja musiikkitunneille. Meillä viime vuoden fukseilla meni ensimmäinen vuosi vähän penkin alle rajoitusten takia, niin toivottavasti päästään tekemään teille puolestaan ihan huippu fuksivuosi! Onnea yliopistoon pääsystä, syksyllä nähhään!

F -ryhmä

6775BDD2-B42C-4C70-A134-11D56855EFA0

Vasemmalla: Moi! Olen Noora 21-vuotias toisen vuoden vakalainen. Olen kotoisin Kemijärveltä ja asunut Oulussa vuoden verran. Vakalle päädyin vähän sattumalta mutta opiskeluista olen tykännyt todella paljon. Halutaan toivottaa hurjasti onnea kaikille uusille fukseille opiskelupaikasta ja odotetaan jo innolla että nähään syksyllä!

Oikealla: Moikka! Mä oon Anni, 20-vuotias toisen vuoden opiskelija ja toimin VAKA 21F:n toisena pienryhmäohjaajana sekä tän vuoden toisena fuksivastaavana! 😊 Oon sosiaalinen ja rempseä tyyppi täältä Oulusta. Oon myös täällä koko ikäni viettänyt, joten ainakin tän kaupungin esittely multa onnistuu 😁 Onnea kaikille opiskelupaikasta ja mahtava päästä ohjaamaan teitä kaikkia! ❤️

1000+ ja maisteri -ryhmät

8EAD250B-F41A-48BA-B8F6-B1C947084BD2

Vasemmalla: Hei, Olen Laura Huhtala ja pian maisteriksi valmistuva opiskelija. Lähdin toista kertaa pienryhmäohjaajaksi, sillä minusta opiskeluihin kiinnittyminen niin tavallisena aikana, kuin erilaisten poikkeuksien vallitessa on erittäin tärkeää. Parasta opiskelussa on ollut monipuoliset kurssit, ja se, että opintojen aikana oppii myös paljon itsestään.

Oikealla ylhäällä: Heippa!! Mä oon Sofia, 20-vuotias ja syksyllä alkaa mun toinen vuosi vakalla! Toimin tänä vuonna myös toisena fuksivastaavana 😊 Tähän mennessä tää ala on tuntunut ihan omalta ja ootan innolla tulevaa syksyä! Onnea vielä hurjasti opiskelupaikasta ja ihanaa päästä tapaamaan teitä syksyllä!💛

Oikealla alhaalla: Moikka! Mun nimi on Katariina ja oon kotoisin Oulusta. Mua voi sanoa ihan vaan Kataksi 🤗Opiskelen varhaiskasvatusta toista vuotta ja ala tuntuu täysin omalta!! ❤️ Mä tykkään tosi paljon hengailla kavereiden kaa, shoppailla ja nyt kesällä ottaa aurinkoa 🌞 Oon 1000+-ryhmän sekä maisterivaiheen opiskelijoiden pienryhmäohjaajana ja ootan niin paljon et päästään jo näkeen!! Ihanaa kesää viel kaikille ❤️