Pienryhmäohjaajat

Tässä pikaiset esittelyt meidän syksyn 2020 pienryhmäohjaajista!

A -ryhmä

päivitetty A -ryhmän prot

Vasemmalla: Olen Alexandra ja VAKA Pro. Olen kotoisin Lahdesta ja asunut 9 kuukautta Oulussa. Pidän lapsista ja halusin työskennellä heidän parissa. Vapaa-aika kuluu K-Popin, piirtämisen sekä korealaisten draamojen parissa.

Oikealla: Moikka kaikille! Mun nimi on Annika ja oon 22-vuotias. Opiskelen nyt toista vuotta vakalla ja oon tykännyt tosi paljon opinnoista!
Tervetuloa uudet fuksit porukkaan ja tsemppiä opintoihin☺

B -ryhmä 

vaka 20B

Vasemmalla: Moi! Oon Essi, 20 vuotta ja syksyllä alkaa toinen vuosi vakalla. Oon kotoisin Muhokselta, ja nyt viimesen vuojen oon asunut Oulussa. Vakalle päädyin hieman sattumalta mutta tähän asti opinnot on olleet oikein mieluisia. Super kivaa päästä aloittamaan uusi vuosi teidän kanssa. Onnea hirveenä kaikille opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä yliopistolla!

Oikealla: Heippa! Mie oon Kati, 22v, toisen vuoden vaka-opiskelija. Kotoisin oon Pellosta ja asunut nyt Oulussa vuoden verran.
Fuksivuotena tapahtuu paljon, se on jännittävä täynnä uusia kavereita, haasteita ja mahdollisuuksia ja mie oonkin tosi innoissani, että pääsen kokemaan sen ikäänkuin uudestaan teidän tulevien fuksien kanssa!
Paljon onnea kaikille teille koulupaikasta ja tervetuloa Oulun yliopistoon! :-)

C -ryhmä

päivitetty C-ryhmän prot

Vasemmalla: Hei, mun nimi on Jessica ja syksyllä alkaa toinen vuosi vakalla. Mulla meni muutama vuosi päättää mihin haluan opiskelemaan, mutta ekan vuoden jälkeen valinta on kyllä tuntunu oikealta. Oon aina tykänny tehä ja leikkiä lasten kanssa niin tämä ala on antanu ja opettanu paljon. Tervetuloa uusille fukseille, me teitä jo innolla odotetaan! :)

Oikealla: Heippa! Mun nimi on Alma ja oon toisen vuoden opiskelija. Päädyin vakalle pitkälti johtuen mun viehtymyksestä askarteluun ja tarpeesta kiipeillä kaikkialla. Näitä ja montaa muuta kivaa juttua on saanut opiskelujen myötä toteuttaa, joten en voi kuin suositella. Tuleville fukseille hirmusesti tsemppiä yliopistoelämään ja antoisia hetkiä opintojen parissa. Nähhään!

D -ryhmä

Vaka proD

Vasemmalla: Mari ja opiskelen myös toista vuotta varhaiskasvatuksen opettajaksi. Olen kotoisin Haapajärveltä. Harrastan liikuntaa monipuolisesti, kuten juoksua, pyöräilyä, hiihtoa ja kuntosalia. Tykkään myös leipomisesta. Opiskelussa parasta on ollut monipuoliset ja käytännönläheiset opinnot sekä yhteisöllinen tunnelma.

Oikealla: Reetta, toisen vuoden varhaiskasvatuksen opiskelija. Olen kotoisin Torniosta ja harrastan tanssia, kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla käyntiä. Minusta parasta varhaiskasvatuksen opiskelussa on oma ryhmä, jossa on hyvä ilmapiiri sekä vaihtelevuus opinnoissa.

Me odotetaan kovasti uusiin fukseihin tutustumista. Teemme kaikkemme, että ensimmäinen opiskeluvuotesi olisi mahdollisimman kiva, onnistunut ja antoisa!

E -ryhmä

vaka 20E

Vasemmalla: Mie oon Oona, 24v ja opiskelen nyt toista vuotta vakalla. Olen alunperin Rovaniemeltä, mutta muutin Ouluun opiskeluiden (ja hellun) perässä. Oon tykännyt vakalla opiskellessa siitä, että meno on tosi rentoa ja meillä on paljon taideaineita, ei siis todellakaan pelkkää kirjojen pänttäystä:) Pienryhmäohjaajana tulen olemaan rento ja tukenanne, kun sitä tarvitsette!

Oikealla: Olen Ella, 24-vuotias paljasjalakanen oululainen. Intohimon kohteitani ovat ryhmäliikunta ja musiikki. Tavoitteenani yliopistossa valmistumisen lisäksi on oppia soittamaan ukuleleä. Varhaiskasvatuksen opiskelussa mielestäni parasta on käytännönläheisyys, harjoittelut sekä hyvä ryhmähenki opiskelijoiden kesken.

Pyrimme yhdessä Oonan kanssa parhaamme mukaan tukemaan yliopiston aloittamistasi. Tyhmiä kysymyksiä ei oo olemassa ja etsitään sut yliopistolta jos meet siellä hukkaan ❤ Nähdään elokuussa, meitä ei tartte ainakaan jännittää!

F -ryhmä

vaka 20F

Vasemmalla: Hei! Oon Sara ja opiskelen toista vuotta vakalla. Vakalle päädyin, sillä mua kiinnostaa erityisesti opettajuus ja lapset. Tähänastiset opinnot on olleet tosi monipuolisia, mielenkiintoisia ja antoisia, ja eka opiskeluvuosi oli aivan ainutlaatuinen ja ihana kokemus. Toivotan teille paljon tsemppiä tuleviin opintoihin ja opiskelijaelämään, siitä tulee varmasti huippua! Tervetuloa vakalle ja Oulun yliopistoon, syksyllä nähdään!

Oikealla: Moikka! Mun nimi on Karoliina ja oon toisen vuoden vaka-opiskelija. Opiskelu meillä vakalla on super kivaa ja antoisaa. Parasta meidän opinnoissa on monipuolisuus ja ihanat opiskelukaverit. Suosittelen lämpimästi osallistumaan kaikkiin tapahtumiin, koska niistä jää hauskoja muistoja ja tutustuu uusiin ihmisiin 😊 Parhaita muistoja mun omalta fuksivuodelta on ainakin fuksisitsit ja fuksisuunnistus! Mulle saa aina tulla juttelemaan tai nykäsemään hihasta jos jotain on mielen päällä. Ootan tulevaa syksyä ja pienryhmäohjausta innolla ja tietenki sitä että nähään! Ei tarvi jännittää, koska teistä pidetään hyvä huoli eli lämpimästi tervetuloa 🤩

G -ryhmä

päivitetty G -ryhmän prot

Vasemmalla: Moikka! Mää oon Venla ja opiskelen kolmatta vuotta vakalla sekä pienryhmäohjaajana toimin nyt toista vuotta. Päädyin opiskelemaan vakalle tänne Ouluun koska, lasten kanssa työskentely on aina kiinnostanut ja oon asunut koko ikäni Oulussa, niin miksipä muuttamaan pois :)
Tykkään pyöriä kaikenlaisissa tapahtumissa, joihin kannustankin teitä osallistumaan! Tapahtumia löytyy monia erilaisia ja uskonkin, että jokainen löytää niistä itelleen mieluisimmat.
Jos on ikinä mitään mielenpäällä, niin aina saa tulla jutteleen tai kysymään :) Onnea kaikille vielä opiskelupaikasta ja syksyllä nähdään sitten yliopistolla uusien opintojen merkeissä!

Oikealla: Moikka! Mä oon Kiia, 22v ja kotosin Tuusulasta. Syksyllä mulla alkaa kolmas vuosi vaka opintoja ja toinen vuosi pienryhmäohjaajan hommia. Parasta varhaiskasvatuksen opinnoissa on ollut niiden käytännönläheisyys ja monipuolisuus sekä mahtavat opiskelukaverit ja monipuoliset tapahtumat (joista löytyy varmasti jokaiselle mieluisaa ajanvietettä). Odotan jo innolla syksyä, että pääsee tutustumaan teihin uusiin fukseihin! Onnea vielä jokaiselle opiskelupaikasta ja tsemppiä tuleviin opintoihin. Nähdään syksyllä yliopistolla!☺️

G -ryhmän prot ohjaavat myös maisteriopiskelijoita!