Puheenjohtajan terveiset

 

HEI VAAN KAIKKI TE IHANAT UUDET FUKSIT!

Näin heti alkuun onneksi olkoon opiskelupaikasta, olet ansainnut sen!

IMG_3345

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Täällä päässä kirjoittelee teidän tulevan ainejärjestön, Lastareiden, tämän vuoden puheenjohtaja Marianna. Olen itse aloittanut varhaiskasvatuksen opiskelun syksyllä 2017 ja näihin menneisiin vuosiin on mahtunut niin paljon kaikkea. Kandin paperini sain ulos nyt keväällä ja tänä syksynä jatkankin maisteriopintojen parissa.

Opiskelu yliopistossa ja ennen kaikkea fuksivuosi on mahtavaa ja ikimuistoista aikaa ja toivon jokaiselle teistä paljon uusi tuttavuuksia ja ihania muistoja! Ollaan täällä ainejärjestönä just teitä varten ja halutaan, että jokainen saa kokea mahdollisimman paljon ja pyritäänkin järjestämään teille erilaisia tapahtumia ja mukavaa tekemistä.

Syksyllä pääsette onneksi orientoitumaan opintoihin ja tapaamaan opiskelukavereitanne ihan yliopiston tiloihin, ja hyvä niin koska ensimmäiset päivät ja viikot on täynnä kaikkea uutta. Halutaan koko hallituksen voimin toivottaa teidät tervetulleiksi opiskelemaan, mutta ainakin toistaiseksi ensimmäisten tapahtumien osalta ei ole vielä tarkkaa tietoa, miten ja milloin niitä päästään järjestämään. Onneksi teitä vastassa on kuitenkin meidän ihana fuksivastaava Nora sekä kaikki huiput pienryhmäohjaajat! Heidän avulla varmasti pääsette kiinni opiskelijaelämään ja opintoihin.

Toivon, että päästään näkemään teidän kanssa kuitenkin niin pian kuin olosuhteet sen sallivat!

Onnea ja menestystä opintoihin ja ennen kaikkea tervetuloa! <3

NÄHDÄÄN SYKSYLLÄ!