Fuksin tietopaketti

Kun sinut on hyväksytty yliopistoon,

  1. Toimi niiden ohjeiden mukaan, mitkä sinulle on annettu.
  2. Opiskelut alkavat maanantaina 30.8.2021. https://www.oulu.fi/fi/opiskelijalle/opintojen-aloittaminen/opiskelun-aloittaminen#156 sivuilta löytyy ensimmäisen viikon aikataulu! (voi vielä muuttua).
  3. Liity Facebookissa ryhmään Oulun VAKAn fuksit 2021.
  4. Hanki opiskelijakortti täältä (kannattaa tilata kortti jo kesällä, syksyn ruuhkissa kortin saaminen saattaa viivästyä!).
  5. Tiedä missä kuljet http://www.oulu.fi/yliopisto/kartat.
  6. Pysy ajan tasalla, seuraa somea! Tutustu Lastarit Ry:n nettisivuihin, lisää Lastarit Ry Facebook kaveriksi, seuraa Facebookia, teidän omaa Facebook -ryhmää (mainittu yläpuolella) ja Instagramia nimellä @lastaritry :)
  7. Tsekkaa meidän hallituslaiset & heidän yhteystiedot täältä.
  8. Kysy jos jokin asia mietityttää! Hallituksen esittelystä löytyy sähköpostiosoitteita, joihin voi laittaa viestiä, jos jokin asia on epäselvä. Älä epäröi ottaa yhteyttä, olemme hallituksessa teitä varten! 

Lastarit ry?

Lastarit ry on 11.12.1985 perustettu Oulun yliopiston varhaiskasvatuksen opiskelijoiden iki-ihana oma ainejärjestö. Lastarit ry toimii jäsenistönsä äänenä sekä linkkinä yliopiston ja opiskelijan välillä. Ainejärjestö ottaa kantaa mahdollisiin epäkohtiin ja valvoo, että jäsenistön opinnot ja vapaa-aika sujuvat heidän etujensa mukaisesti. 30-vuoden kokemuksella pieni, mutta pippurinen ainejärjestömme painaa joka päivä sata lasissa, ja toivottaa kaikki vakalaiset tervetulleiksi mukaan hulinaan!

Liity Lastareiden jäseneksi tästä!

SOOL?

SOOL ry eli Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto on kaikkien opettajaksi opiskelevien etuja valvova järjestö. Liiton tarkoituksena on edistää kasvatus- ja opetusalan ihmisten yhteistyötä opettajankoulutuksen kehittämiseksi. SOOLin jäseneksi liittymällä saat tuntuvia etuja!

Liity SOOLin jäseneksi tästä!

OYY?

Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) on jokaisen Oulun yliopistossa perustutkintoa opiskelevien etu- ja palvelujärjestö. OYY järjestää tapahtumia sekä valvoo opiskelijoiden oikeuksia ja etuja. OYY:ssa toimii opiskelijoista koostuva edustajisto ja hallitus, lisäksi OYY:ssa työskentelee eri asiantuntijoita. OYY valitsee opiskelijoiden keskuudesta jäseniä tiedekuntien eri toimielimiin.